måndag 12 september 2011

Kryddstarkt till lunch

"Robban" har nu flyttat. Angelica Klockar är det som ska ha honom och förhoppningsvis är det bra med ett miljöombyte. Läs mer om hur det går på Angelicas blogg: http://angelicaklockar.blogg.se/

Moby skötte sig i starten i tisdags. Tyvärr red jag på safe den första så vi fick för orsakad omstart. Han gick iväg jättebra i den andra också och vi kom iväg i rätt gångart. Andra femhundringen så togs tempot upp så jag styrde på från sjätte häst, men fick en framför som gick ut bredvid så det blev tredjespår en bit. In på upploppet tröt farten så vi blev utan peng. Han gick med tåvikter och boots, just för att vi inte skulle hoppa i starten, och hade varit på sig strax under armbågen(!). Lättar lite till nästa gång och förhoppningsvis orkar benen hela vägen.

Det märktes inte att Abbe hade varit borta från tävlingsbanan i två år. Som skjuten ur en kanon tog han ledning lätt i både bilprovstarten och loppet. Tyvärr rullade han över i galopp i ledning efter 800m och innan jag fick ut honom ur fältet så var vi diskade. Lång resa från Tingsryd men det var trevligt i bilen med Nathalie och Lena. Bara att ta nya tag.

Imorgon bär det av till Örebro, "Yngve" ska ut för vagn på lunchtravet. Fick ett bra spår, 2, och Daniel Olsson i jollen. Hoppas att han kan vara med där framme redan från start, då är han som bäst, och sen får vi se hur länge det håller.....

Nu är det ganska lugnt med lopp och jag har inget planerat förrän nästa vecka. På onsdag är det styrelsemöte först för SMR och sen för Solvalla Montéklubb. På lördag åker Leia ner till Åby och är med i ett amatörlopp. Spår 1 med Jens Ekstam i vagnen, kan bli bra. Årets upplaga av Åbys stora montépris blev riktigt fint och det ska bli kul att se vem som tar hem det. På söndag bär det av till München i ett dygn, dags för Oktoberfest. Woho!

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar