måndag 5 juli 2010

Namninsamling

Igår var det 33 grader när vi red montéloppet på Örebro. Under själva loppet är det inte så varmt, fläktar ganska skönt. Men mellan värmning och lopp, mellan defilering och start, mellan omstarterna som det blev igår och efterloppet fram till man ställt sig på vågen så känns värmen. Igår var det 62 (plus 17 som bara körde/red kval) kuskar/ryttare på plats på Örebro. Av dessa var 26 stycken kvinnliga (plus 3 i kval). Att det var montélopp och uttagning till dam-SM hade sin del i att så många var kvinnliga men faktum är att det är en ökning med kvinnliga utövare i sporten. På Örebro byter vi tjejer om i en barack. Inget illa om det, MEN det finns ingen dusch! Igår var det olidligt varmt och en dusch hade gjort att fler mådde bättre efter dagens prestationer. Därför pratade vi ihop oss efter loppet och kör nu en namninsamling för att VI VILL HA EN DUSCH I OMKLÄDNINGSRUMMET PÅ ÖREBRO! Träsket i sista sväng är nog inte så fräscht att bada i om man synar det närmare.....

Så.... maila ditt och övrigas namn som vill skriva under på detta till mig: linnea_swart@hotmail.com eller skriv till mig på facebook. När det känns som att vi fått in tillräckligt med namn får Örebro motta våran lista och sen kan vi förhoppningsvis duscha även på Örebro, enda banan (iaf som jag varit på) utan dusch i tjejernas omklädningsrum år 2010.

Ser fram emot era mail!

4 kommentarer:

  1. Du kan skriva upp mig Linnea :)

    SvaraRadera
  2. Naturligvis ska damarna ha like bra faciliteter som herrarna! Dusj är själklart!

    SvaraRadera
  3. Absolut självklart, att tjejerna ska tillgång till dusch!!!! Behöver inte ens diskuteras, utan har ledningen för örebrotravet fått medddelande om bristen, så SKA tjejerna genast få tillgång till dusch (antingen i sitt nuvarande omklädningsrum eller så får killarna avstå ett av sina omklädningsrum med dusch till tjejerna tills vidare).

    PUNKT O SLUT! stick mailet under näsan på travchefen som bara måste ta sitt ansvar.

    SvaraRadera