torsdag 26 maj 2011

Nu laddar vi!

Imorgon smäller det! Sverigelopps-final!
Här är startlistan:
2140
1 SOPHIA GLASS s 8 Swartling Linnea a (Sun Gö)a
2 BORGA BARON v 5 Strandäng Camilla a
3 FORZA ZIZOU v 5 Alm Lina a (Ren Kr)a
4 BILLY JOEL v 4 Bjerkås Emma a (Han Ev)a
5 VÄSTERBO NAG NAG s 6 Strand Jörgensen Viktoria (Dem Mi)
2160
6 ROCKY COMPOSITE v 5 Seguin Quentin a (Hel Ja)
7 KALLE K.K. v 8 Rönning Anna (Boe Ev)a
8 TRICKY STAR v 7 Fritz Lena a (Skö Ni)a
9 LA BOHEME BANK s 10 Pettersson Lina (Eri So)a
10 NIGHT RIDER E. v 9 Sköld Carina a (Ahl An)a
11 LACEY FRONTLINE s 7 Swartling Stina a (Gun Th)a 2180
12 HOOK BROLINE v 7 Svensson Åsa a (Mån Ch)
13 GIDDSON v 7 Eriksson Linda M a (Eng Al)a
14 SCARLY h 10 Erixon Anna a (Eri La) 15 MANOS GENERAL v 8 Masschaele Philippe (Lin Pe)

Vilket gäng! Spår ett laddar vi ifrån och hoppas på det bästa. Att systrarna Swartling är med i startlistan är skoj. Att "Fia" är med i startlistan är bara det roligt. Om vi skulle lyckas få med oss en peng är ju ännu roligare. 15 hästar, allt kan hända :-)

Först drar Mister Sigel och jag till Hagmyren. Eftermiddagstrav på montésatsande Hudiks-banan. Han har förhoppningsvis fortsatt finfin form och jag tror vi kan vara med där framme. Tippar på att A Step Further blir hästen att slå. Hoppas det går bra idag så självförtroendet är på topp till imorgon.

På söndag smäller det igen! Montéeliten! "Ogge" från spår fyra. Nu kööööör vi! Eller rider Philippe :-)
Startlistan:
1 NEW VARENNE L.A.* (NO) h 6 Gundersen Line a (Mid PO)
2 EGO SPIN v 9 Eriksson Linda M a
3 KARBO CAKE v 8 Lähdekorpi Maija a (Läh Ka)
4 ORGANDI D'OR* (FR) v 9 Masschaele Philippe (Mas Gi)a
5 GIANT OF NORTH v 8 Korpikoski Nelly-Janiika a
6 PRINCE DE MONTFORT* (FR) h 8 Wiels Antoine (Gua Sé)
7 THUNDERBOLT* h 8 Mönster Michelle a (Mön Kn)
8 PACHA DE LA FRETTE* (FR) v 8 Raffin Eric (Leb Fr)
9 MOON DREAMER* (US) v 6 Kvasnes Kristine (Wol An)
10 ZAZAK BETZEI* (FI) v 11 Laurila Mervi a (Kau Ri)

Tror det kommer sättas nytt montérekord. Tror att det kommer vara ett jämnare lopp än tidigare år. Tror det kommer vara helt sjukt att stå med start från stallet när bilen börjar rulla..... men det är bara en känsla jag har.

Fler starter från stallet är det i dagarna. Leia åker med till Valla på fredag och det ser bra ut. Lite tråkigt läge med spår 7 bakom bilen så det är bara hoppas hon får en bra position och kan ta dem till slut.
Warlord Boko åker till Örebro på lunchen idag. Också han trist läge med spår 8 bakom bilen. Gjorde ett hyggligt lopp senast och med det i kroppen hoppas vi han kan vara längre fram den här gången bara det löser sig bra.

Stina åker till Färjestad på måndag med Super Frö. Har ju inte startat på ett tag men tränar bra. Får han ihop travet denna gång så ser det ljust ut.

På tisdag åker jag till Eskilstuna. Moby och jag provar lyckan igen från 40m tillägg. Han har tagit förra loppet bra enligt säkra källor så vi hoppas kunna vara med där framme. Kvalar även en "hyresgäst" från stallet hemma. Kan bli bra.

Yngve gjorde ett bra lopp på Rättvik senast. Fick rygg ledaren och knatade på. Tyvärr blev den trött framför och han blev fast. Många hästar i klunga över mål, segraren gick 1:15,9 och Yngve var sexa på 1:16,1. Tussarna och massa krafter sparade bådar gott framöver. Sören var helnöjd med honom och då kan ju inte ägaren/tränaren vara annat än helnöjd.

Det kan bli härliga dagar nu framöver. Och bara det att det är elitloppshelg får pulsen att slå. Fia och Philippe är ju här så det blir glädje och skoj. Sol hoppas vi på och snabba hästar. En efterlängtad helg som äntligen är här!

På återseende!

1 kommentar: