måndag 1 mars 2010

Linköping tur och retur

Jaha.... resan till Mantorp igår blev inte riktigt som vi tänkt oss. Med 3 mil kvar till Linköping så ringde de och berättade att tävlingarna var inställda. Då hade man suttit i bilen i ungefär tre timmar ch klockan var 14:40, 30 minuter innan första loppets start. Surt! Men det är självklart att säkerheten går före och det var rätt ställa in då banan inte var i rätt skick, men verkligen tråkigt att man fick meddelandet så sent och kommit så långt. Det är ju inte nästgårds precis. Och det som är oerhört tråkigt är att man lägger ändå upp en plan för hästen och så blir det inte som man tänkt sig. Han har form och vi vill ut och kriga. Det var anmälan idag till Solvalla som avgörs på söndag, vi får ut och kriga där istället; jag och Mister Sigel.
Så med ett stop i Linköping, mat och ATG-live i en spelbutik, för att kolla Stina som red på Solvalla och sen var det bara att vända ekipaget och åka hem. Var hemma så att man hann se sista milen i 5-milsloppet där Johan Olsson tog OSbrons, alltid något :-)

Imorgon bär det förhoppningsvis av till Eskilstuna. Man vågar ju inte riktigt lita fullt ut på vädret men förhoppningsvis är det okej med banan och vägarna för att ta sig dit. Det är Urre och jag som ska ut. Och med tanke på hur det gick för honom och Stina senast så är jag lagom nervös. Känner ingen press alls.....

Stina och Max Sigel bär av till Bergsåker imorgon. Maxen har ju inte startat på ett tag så det är ju lite svårt att säga hur han kommer att vara. Kommer förmodligen behöva det här loppet för att få lite tempo i kroppen.

I övrigt så har veckan som varit bestått av jobb, jobb, jobb. Jobbat natt och dag i olika omgångar så mitt dygn har inte varit och är inte normalt. Februari har varit lite tuff och mars kommer så att bli, förmodligen även april... men det är väl kanske bra för då har man något att se fram emot. När maj kommer så kommer arbetsschmat kännas som en fis i rymden :-)

Här kommer lite fler monépriser:
Färjestad: Delade inte ut något till varen ryttare, häst eller tränare inom monté.

Kalmar:
Årets montéhäst: Hans Eme
Årets montéryttare: Erica Gertsson
Årets montétränare: Thomas Jonsson

Vaggeryd:
Årets montéhäst: Quick Silas
Profil: Emelie Knutsson

Åby:
Årets montéryttare: Lina Alm

Åmål:
Delade inte ut något montépris.

Hagmyren:
Årets montéryttare: Linda S Hedström

STORT GRATTIS TILL ALLA PRISTAGARNA!

Nånting positivt med att tävlingarna ställdes in på Mantorp igår var att när Travnet ringde mig i fredags så var jag ganska optimistisk i min info om Mister Sigel (brukar inte vara de men den hä gångn todde jag på chans). Nu vet man inte hur det hade kunnat gå så ingen spelare kan vara arg iaf :-)

På återseende!

4 kommentarer:

  1. GRATTIS TILL SEGERN! SNYGGT RIDET

    SvaraRadera
  2. Grattis till segern med Uriel Moss. Kul att året börjat så bra för dig. Kämpa på!

    SvaraRadera
  3. Grattis! Denna gången spelade jag... synd bara att du var delad favorit och inte som när han vann som 40-oddsare... då hade man inte spelat tyvärr.
    /Lars

    SvaraRadera
  4. Grattis! Men nästa gång får ni sätta upp Jarvén, Knutsson eller Jessica Flodin så montetravsport behagar skriva. Varför skriva om alla ryttare när man kan skriva om endast ett fåtal? Jag hoppas riksorganisationen ser till att skapa en ny websida som inte bara är till för inbördes beundran. Grattis till din och din systers seger med Uriel Moss

    SvaraRadera